ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΝ της Πατησίων
Επιλέγεις ποιότητα!
Ψήφοι 219 ψήφοι
  • Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 35 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία 5 ευρώ
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Προσφορά Shop Deal
  • Παράγγειλε Online με μετρητά

ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΝ της Πατησίων

Λίγα λόγια για το Ψητοπωλείο Το Άριστον 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς μας φίλους πελάτες ότι λόγω της μεγάλης και σταδιακής αύξησης στο χοιρινό κρέας, οι τιμές μας θα διαμορφωθούν ανάλογα. Προσπαθήσαμε μέχρι τώρα να απορροφήσουμε τις διάφορες συνεχείς αυξήσεις, που έχουμε εδώ και αρκετό καιρό. 

Δυστυχώς, στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε υγιής επιχείρηση και να ανταποκρινόμαστε στην υψηλή ποιότητα που σας προσφέρουμε, δεν μπορούμε να απορροφήσουμε τις συνεχόμενες αυξήσεις τιμών. Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και την κατανόησή σας.

Το Ψητοπωλείο "το Αριστον" είναι μαζί σας, πιστό στο ραντεβού με την ποιότητα σε ένα μοναδικά καθαρό και πανέμορφο χώρο, προσφέροντάς σας τις αγαπημένες σας γεύσεις, με τα υλικά μας πάντοτε αυστηρά επιλεγμένα, φρέσκα και αγνά, χωρίς να περιέχουν συντηρητικές ουσίες. Ο τρόπος παρασκευής είναι χειροποίητος και παραδοσιακός και γίνεται καθημερινά στο χώρο μας. Η πολυετής πείρα μας, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε καλά την δημιουργία απολαυστικών προϊόντων πάντα σε συνδυασμό με ολόφρεσκα κρέατα. Γιαυτό και σας ζητάμε λίγη κατανόηση στις ώρες αιχμής!!

Λίγα λόγια για τα προϊόντα του Ψητοπωλείου Το Άριστον 

Όλα τα Προϊόντα μας είναι από Φρέσκο Κρέας το οποίο είναι αυστηρά Επιλεγμένα από εμάς. Όλα τα Προϊόντα μας Παρασκευάζονται στο εργαστήριο του καταστήματος και καταψύζονται σε θερμοκρασία -18°C με αποτέλεσμα να διατηρούν τις ιδιότητες και τη φρεσκάδα τους και να μην αλλοιώνονται. Οι σαλάτες μας είναι από φρέσκα λαχανικά και ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας σας, το λάδι που χρησιμοποιείται είναι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Η φέτα είναι Ελληνική Π.Ο.Π.. Οι πατάτες, το μπιφτέκι λαχανικών, κολοκυθοκεφτέδες, τυροκροκέτες, τα spring rolls λαχανικών, οι κοτομπουκιές, οι φλογέρες και τα σνίτσελ κοτόπουλου, είναι καταψυγμένα και τηγανίζονται με ηλιέλαιο. Το κεμπάπ είναι κατεψυγμένο. Σε περίπτωση που είστε αλλεργικοί σε κάποιο συστατικό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας