Lampridis Family - Πίτες για Σουβλάκια με έδρα το Περιστέρι

 

Η Alfa Pitta Lampridis μεταμορφώνεται σε Lampridis Family και σας αγκαλιάζει με τις αξίες και τις μοναδικές της υπηρεσίες.

 
Η εταιρεία Alfa Pitta Lampridis με συνεχή παρουσία στον χώρο του χονδρικού εμπορίου σίτισης, φροντίζει τα τελευταία 30 χρόνια κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα.

Ξεκινώντας το ταξίδι μας από αποκλειστική διανομή σε πίτες για σουβλάκια, επεκτείναμε τη δραστηριότητά μας σε ποικίλα προϊόντα, όπως λάδια μαγειρικής, πατάτες για σουβλάκια, σως και σαλάτες, αλλαντικά, τυροκομικά, είδη παντοπωλείου και αναλώσιμα.

Οι εγκαταστάσεις μας επιτρέπουν να προμηθεύουμε καθημερινά τις επιχειρήσεις με φρέσκα προϊόντα, διανέμοντας τα απευθείας στον χώρο σας.

Γιατί να επιλέξετε τις πίτες μας;

Οι πίτες για σουβλάκια που παρέχουμε ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους γεύση, την άριστη ποιότητα και τη σταθερή τους αξία, η οποία παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου. Μέσα από διαρκή ποιοτικό έλεγχο, βεβαιώνουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και εξασφαλίζουμε άριστη ποιότητα για εσάς και τους πελάτες σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας πάντοτε, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να μάθουμε περισσότερα για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 
 
 
 
Πίτες για σουβλάκια | Lampridis Family
 
Καλυψούς 3
12133 Περιστέρι
 
Τηλέφωνο: +302105745705
 
Φαξ: +302105745760