"ΤΟ ΜΑΓΚΑΛΙ" ΚΕΜΠΑΠ & ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ψήφοι 20 ψήφοι
  • Ανοικτό
  • Χρόνος Παράδοσης 30 λεπτά
  • Ελάχιστη Παραγγελία -
  • Τρόποι Πληρωμής Μετρητά
  • Παράγγειλε Online με μετρητά

"ΤΟ ΜΑΓΚΑΛΙ" ΚΕΜΠΑΠ & ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Αυθεντικές γεύσεις με γνώμονα την ποιότητα και την παράδοση. Στις σαλάτες χρησιμοποιούμε ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο. Η φέτα και τα τυριά είναι ελληνικής προέλευσης. Τα ορεκτικά είναι χειροποίητα, ετοιμάζονται από εμάς. ΚΤΨ: Μπιφτέκι με φέτα Ήπειρος, μπιφτέκι με τυρί Philadephia, κοτομπέικον. Βαθιάς κατάψυξης: Γύροι (χοιρινός, κοτόπουλο, μοσχάρι)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ:

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τυχόν αλλεργίες ή δυσανεξίες που μπορεί να έχετε. Το μενού μας μπορεί (ή είναι πιθανό) να περιέχει ίχνη από αλλεργιογόνες ουσίες οι οποίες μπορεί να σας προκαλέσουν αλλεργία ή δυσανεξία.

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: 1. ΣΙΤΗΡΑ που περιέχουν γλουτένη (δηλαδή σιτάρι, σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, σίτος σπέλτα, σιτηρό kamut ή υβριδικές τους ποικιλίες) και προϊόντα με βάση τα σιτηρά αυτά. 2. ΑΥΓΑ και προϊόντα με βάση τα αυγά. 3. ΑΡΑΧΙΔΕΣ (φιστίκια αράπικα) και προϊόντα με βάση τις αραχίδες. 4. ΣΟΓΙΑ και προϊόντα με βάση τη σόγια εκτός από το πλήρως ραφιναρισμένο σογιέλαιο και λίπη που προέρχονται από σόγια. 5. ΓΑΛΑ και προϊόντα με βάση το γάλα (συμπεριλαμβανομένης και της λακτόζης). 6. ΚΑΡΠΟΙ ΜΕ ΚΕΛΥΦΟΣ, δηλαδή αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια, καρύδια Κάσιους, καρύδια πεκάν, καρύδια Βραζιλίας, πιστάκια, καρύδια μακαδάμια και καρύδια Κουήνσλαντ και προϊόντα με βάση τα ανωτέρω. 7. ΣΕΛΙΝΟ και προϊόντα με βάση το σέλινο. 8. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ που παράγεται από σπόρους συγκεκριμένων φυτών, όπως το σινάπι και προϊόντα με βάση τη μουστάρδα. 9. ΣΠΟΡΟΙ ΣΗΣΑΜΙΟΥ και προϊόντα με βάση τους σπόρους σησαμιού 10. ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ και θειώδεις ενώσεις σε συγκεντρώσεις άνω των 10 mg/Kg ή 10 mg/litre εκπεφρασμένες ως SO2 (Χρησιμοποιούνται ως αντιοξειδωτικά και συντηρητικά π.χ. στο κρασί και στα επεξεργασμένα τρόφιμα). 11. ΛΟΥΠΙΝΟ και προϊόντα με βάση το λούπινο.


Βρείτε μας στο χάρτη

Αναφορά σφάλματος

Τι πάει στραβά με το κατάστημα;

Ποιά είναι η ιδιότητα σας;

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας