ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ
ψητοπωλείο
ΣΟΥΒΛΑΚΙ και η αρχαία ιστορία του
Η συνταγή είναι γνωστή από την ελληνική αρχαιότητα: Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Αθηναίου στο έργο του, Δειπνοσοφιστές, ότι ο Ηγίσιππος στο Οψαρτικό του, δηλαδή στον οδηγό μαγειρικής που έγραψε, αναφέρει ένα έδεσμα που λεγόταν κάνδαυλος και ήταν κάτι ανάλογο με το σημερινό σουβλάκι. Συνδύαζε κομμάτια από ψητό κρέας, πίτα, τυρί, άνηθο και σερβιριζόταν με ζουμί.
Λίγα Λόγια για τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο Ψητοπωλείο Αριστοφάνης
Ζούμε με το Μότο ότι "Η εμπιστοσύνη σας μας κάνει καλύτερους" Χρησιομοποιούμε πάντα Εξαιρετικές, επώνυμες πρώτες ύλες. Στα τηγανητά χρησιμοποιούμε ηλιέλαιο. Τα λαχανικά για τις σαλάτες και τα ορεκτικά τα προμηθευόμαστε καθημερινά, ελέγχονται, πλένονται και κόβονται στην κουζίνα μας. Στις σαλάτες, χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο. Οι γύροι είναι προϊόντα βαθιάς κατάψυξης. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ HACCP (HACCP CERTIFIED)!