προβολή της exes προμηθευτή εξοπλισμών για ψητοπωλεία
προβολή της exes προμηθευτή εξοπλισμών για ψητοπωλεία

Αναζητήστε εργασία στο κλάδο των ψητοπωλείων

Εύρεση εργασίας μέσω αγγελιών για υπαλλήλους για τον κλάδο των ψητοπωλείων

Αγγελίες ζήτησης υπαλλήλων για delivery ψητοπωλεία!

Μέρος της ολοκληρωμένης πληροφόρησης που δίνει το theloSouvlakia.gr για τον κλάδο των delivery ψητοπωλείων είναι και η δωρεάν δημοσίευση αγγελιών, ζήτησης υπαλλήλων για εργασία, από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Η ενημέρωση για τις αγγελίες δεν θα είχε κανένα νόημα αν δεν ήταν ανοιχτή και δωρεάν προς όλους τους επισκέπτες του οδηγού μας για αναζήτηση τυχόν εργασίας.

Μια υπηρεσία που είναι χρήσιμη για όλα τα υπάρχοντα καταστήματα που θέλουν να βρουν προσωπικό αλλά και για αυτά που θα ανοίξουν σε λίγο και προσπαθούν να στελεχώσουν το σουβλατζίδικό τους.

Παράλληλα οι αγγελίες ζήτησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για αναζήτηση εξοπλισμού ή ακόμα και ολόκληρης επιχείρησης. Υπάρχουν ιδιοκτήτες ψητοπωλείων που προτιμούν μεταχειρισμένο εξοπλισμό όπως επίσης και επιχειρηματίες που θα ήθελαν να αγοράσουν μια έτοιμη επιχείρηση και να επενδύσουν περαιτέρω σε αυτή.

  • ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ (ΠΕΡΙΟΧΕΣ: ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ)
    ΟΜΙΛΟΣ επιχειρήσεων στον τομέα της εστίασης, ζητεί διανομείς για τις περιοχές Μελίσσια, Κηφισιά, καλές αποδοχές, 12.00 - 20.00
    Τηλ.: 6972375004, email:
  • ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ: ΒΟΥΛΑ)
    ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ έμπειροι & ευγενικοί ζητούνται για πλήρη ή μερική βραδινή βάρδια, σε ψητοπωλείο στη Βούλα, γνώστες των περιοχών Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, πολύ καλά tips, 11.00-22.00
    Τηλ.: 6940666726, email: