Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011

Η online παραγγελία για σουβλάκια από το iPhone είναι γεγονός!

Το theloSouvlakia.gr πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και με τη βοήθεια της mobileFX αποκτά application με αποτέλεσμα την online παραγγελία από delivery ψητοπωλεία για 1η φορά στην Ελλάδα, μέσα από το iPhone! Εφαρμογή που μέσα σε 10 μέρες κατέβασαν πάνω απο 10,000 χρήστες και έφτασε ακόμα και στην 2η θέση του app store!

Κάθε χρήστης iPhone, iPod, iPad μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή ‘theloSouvlaki’ από το app store και να επιλέξει ανάμεσα σε 2000 delivery σουβλατζίδικα στην Ελλάδα και στην Κύπρο, να δει τηλέφωνα, menu και τιμές (σε συμβεβλημένα καταστήματα), να δημιουργήσει παραγγελία και να την στείλει online στα ψητοπωλεία  με τον απαιτούμενο εξοπλισμό (internet &υπολογιστή).

Εν μέσω κρίσης και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την αύξηση του ΦΠΑ στον κλαδο της εστίασης, η εφαρμογή παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στους χρήστες και περιλαμβάνει επίσης ΔΩΡΕΑΝ όλα τα ψητοπωλεία. Επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ δίνεται και η δυνατότητα παραγγελιοληψίας, μέσω της εφαρμογής, στα συμβεβλημένα καταστήματα χωρίς καμία προμήθεια ή ποσοστό επί των παραγγελιών.

Η εφαρμογή ‘theloSouvlaki’ αποδεικνύει την προσύλωσή στον κύριο στόχο του theloSouvlakia.gr : την υποστήριξη και την εκσυγχρόνιση της αγοράς του πιο αγαπητού και παραδοσιακού μας εδέσματος!