Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011

H οικογένεια του ‘thelo’ μεγάλωσε!

Μετά το www.theloSouvlakia.gr, τον 1ο οδηγό delivery ψητοπωλείων στο internet, είναι πλέον γεγονός και οι αντίστοιχες υπηρεσίες οδηγών pizza και burger delivery!

Τα  www.theloPizza.gr  και  www.theloBurger.gr δημιουργήθηκαν με γνώμονα την αξιοπιστία & την ποιότητα του πρώτου οδηγού. Το λανσάρισμα των νέων αυτών υπηρεσιών συνδυάστηκε με ανανέωση σε όλα τα επίπεδα: της εταιρικής ταυτότητας, του εικαστικού και τεχνολογικού background που στηρίζονται οι ιστοσελίδες και τέλος του περιεχομένου που εμπλούτισε την υπάρχουσα πληροφόρηση. 

Πλέον, πέρα από τη καταγραφή και την ηλεκτρονική παρουσίαση delivery επιχειρήσεων, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, και τα 3 site διαθέτουν ενότητες που αφορούν τον αντίστοιχο κλάδο αλλά και ότι σχετίζεται με την χώρα προέλευσης κάθε delivery εδέσματος. Εύρεση προμηθευτών, συνταγές, μετάφραση λέξεων, βαθμολογίες και αποτελέσματα πρωταθλημάτων, πρακτορεία ταξιδίου, αναζήτηση εστιατορίων είναι μερικές από τις πρόσθετες υπηρεσίες.

Η επικοινωνία των νέων sites υποστηρίζεται από banners και δημιουργία comic-video (http://www.youtube.com/watch?v=jmOu4sd_4yE) . Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημιουργικό ανέλαβε η otherwise ltd και την ευθύνη για το τεχνικό κομμάτι των ιστοσελίδων έχει η  AlterSoft Software Solutions.

Αφού καθιερώσατε το theloSouvlakia.gr , κάντε το ‘κομμάτι’ σας στο thelopizza.gr και μπείτε στη πιο μπιφ-techy παρέα στο theloBurger.gr!