AMPRINT

AMPRINT
Η εταιρεία amprint δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής διαφημιστικών εφαρμογών.
Η μεγάλη μας πείρα και ο σύγχρονος εξοπλισμός, μας παρέχει τη δυνατότητα υψηλής ποιότητας στην παραγωγή των διαφημιστικών προϊόντων, αλλά και την ευελιξία στο κομμάτι του κόστους και της ποσότητας.
Την εποχή της οικονομικής κρίσης η amprint έχει σαν πρώτο στόχο να δίνει οικονομικές και ποιοτικές λύσεις στους πελάτες της και για αυτόν το λόγο, έχοντας συνάψει εξαιρετικές συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, είναι σε θέση να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε απαιτητική εργασία με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.
Η amprint μπορεί να παράγει εκτυπώσεις κάθε είδους, offset ή ψηφιακές μικρού τιράζ, αλλά και ψηφιακές μεγάλου μεγέθους. Τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τις εργασίες της και σε άλλους τομείς όπως επιγραφές, ειδικές κατασκευές, διαφημιστικό δώρο, συσκευασία, διανομές εντύπων αφισοκολλήσεις, προώθηση ιστοσελίδων κλπ.
Έτσι το μεγάλο εύρος εργασιών, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, αλλά και το εξαιρετικά χαμηλό κόστος καθιστούν την εταιρία μας πολύτιμο συνεργάτη κάθε ελεύθερου επαγγελματία.

Βρείτε μας στο χάρτη