LAMPRIDIS FAMILY

LAMPRIDIS FAMILY

Η εταιρεία Lampridis Familyμε περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας στο χώρο, διαθέτει πίτες για σουβλάκια από αγνά υλικά, τις οποίες προμηθεύει καθημερινά φρέσκιες σε σουβλατζίδικα, ψησταριές, εστιατόρια, ταβέρνες και άλλους χώρους μαζικής εστίασης!

Τα κύρια χαρακτηριστικά που έχουν οι πίτες για σουβλάκια είναι η μοναδική τους γεύση, καθώς και η εξαιρετική και σταθερή τους ποιότητα!

Παράλληλα, πραγματοποιείται συνεχής ποιοτικός έλεγχος, ώστε οι πελάτες που τα προμηθεύονται να έχουν το πλεονέκτημα, έναντι των ανταγωνιστών τους.

Στόχος της εταιρείας Lampridis Family είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και η σταθερή προτίμησή τους στα προϊόντα που τους προσφέρουμε, ενώ διαθέτουμε ένα μεγάλο δίκτυο διανομής με ιδιόκτητα φορτηγά, που αντικατοπτρίζει το εξίσου μεγάλο πελατολόγιό μας.

Επιπλέον η εταιρία μας Lampridis Family παρέχει σε όλους τους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα γενικού εμπορίου, που χρειάζονται όλα τα καταστήματα εστίασης όπως Πατάτες Kατεψυγμένες, Πατάτες Nωπές, Ψωμιά, Λάδια, Σάλτσες - Dressing, Μπαχαρικά, Συσκευασίες Delivery, Χαρτικά, Αναλώσιμα!

Βρείτε μας στο χάρτη