ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Οπτικοακουστικά μέσα, ψηφιακή σήμανση, επαγγελματική βιντεοπροβολείς υψηλής ποιότητας

 Η Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε από το 1987 δραστηριοποιείται στον χώρο της εικόνας και του ήχου. Σχεδιάζει, προμηθεύει, εγκαθιστά και υποστηρίζει μετά την εγκατάσταση, ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού οπτικοακουστικού εξοπλισμού και εφαρμογών. Ενδεικτικά, προσφέρει λύσεις σαν Integrator στους τομείς της Ψηφιακής Σήμανσης (Digital Signage), της Τηλεδιάσκεψης (Video Conference), των Συστημάτων για Αίθουσες Συνεδριάσεων (Meeting Room Systems) και της Διαδραστικής Εκπαίδευσης (Interactive Education).

 Τα σημεία που διαφοροποιούν την Τεχνολογική Συστημάτων στην αγορά που δραστηριοποιείται, είναι η υψηλού επιπέδου εξειδίκευση, η πολύχρονη πείρα και η δυνατότητά της να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, βοηθώντας τους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να καλύπτουν τις σημερινές πραγματικές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες τους. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων βασίζεται σε εμάς και εμπιστεύεται τις προτάσεις μας.

 Η Τεχνολογική Συστημάτων έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες στον τομέα τους στον κόσμο, οι οποίες διακρίνονται για την ποιότητα των προϊόντων τους και την αξιοπιστία τους. Όσο αφορά στην εικόνα, η Τεχνολογική Συστημάτων είναι SONY Professional Solutions Authorised Dealer και EPSON Specialist Dealer, ενώ από τους βασικούς της συνεργάτες είναι η LG και η VTRON. Στον ήχο ξεχωρίζει η συνεργασία της με την SENHEISER, και στον περιφερειακό εξοπλισμό, απαραίτητο για την ενοποίηση σε μια ολοκληρωμένη λύση και την συνεργασία όλων των παραπάνω, εμπιστεύεται την βραβευμένη με το Award-winning Pro AV manufacturer KRAMER, καινοτόμο εταιρεία στον τομέα της.

 Με σεβασμό στον πελάτη και το περιβάλλον έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015, και Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνο με το πρότυπο ISO 14001:2015.

Βρείτε μας στο χάρτη