Το κεμπάπ έχει μεγάλη φήμη στην Μέση Ανατολή, στον Καύκασο και στην Κεντρική Ασία.
Το Κεμπάπ ξεκίνησε από τους Αρμένιους οι οποίοι εισήγαγαν πρώτη φορά στην ΕΥρώπη.
Στην Ελλάδα οι ποιο γνωστοί παρασκευαστές του Κεμπάπ είναι οι Αρμένιοι, διότι κατέχουν ντη σωστή και ξεχωριστή διαδικασία παρασκευής του.
Το Αυθεντικό Αρμένικο Κεμπάπ μπορεί να αγοραστεί σε μορφή μάζας (φρέσκος Κιμάς) για να το πλάσετε στα μεγέθη που θέλετε ή ακόμα και σε στικ έτοιμα για την ψησταριά σας!
Στο μενού μπορείτε να βρείτε Άριστα παρασευασμένα προϊόντα όπως
1. Κεμπάπ
2. Λαχματζούν
3. Μπιφτέκια
4. Παστουρμαδοπιτάκια
Παραδίδουμε Αυθεντικό Αρμένικο Κεμπάπ είτε έτοιμο πλασμένο είτε σε μορφή πολτού για να το πλάσετε στα μεγέθη που θέλετε.