Καταχώρηση προμηθευτή εστίασης

Δωρεάν καταχώρηση προμηθευτή για όλες τις εταιρίες!

Ένα από τα βασικά ζητούμενα για το theloSοuvlakia.gr είναι να αποτελέσει ένα κλαδικό μέσο πληροφόρησης για όλους όσους θέλουν ενημέρωση για τον κλάδο των delivery ψητοπωλείων. Οι χρήστες να αναζητήσουν σουβλατζίδικο αλλά και οι καταστηματάρχες να βρουν προμηθευτές. Η δωρεάν καταχώρηση προμηθευτή έρχεται να καλύψει την τελευταία ανάγκη δίνοντας την ευκαιρία σε όσες προμηθεύτριες εταιρίες το επιθυμούν να μπουν στις λίστες μας, ομαδοποιημένες ανάλογα με το αντικείμενό τους.

Εάν δεν το έχουμε κάνει ήδη εμείς, καταχωρήστε εντελώς δωρεάν την επιχείρηση σας, εμφανίζοντας την στο theloSοuvlakia.gr απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη από τη δωρεάν καταχώρηση προμηθευτή στον οδηγό μας:

Εμφάνιση της επιχείρησής σας στο κατάλληλο σημείο προς αναζήτηση!

Ένα είναι σίγουρο! Οι καταστηματάρχες των ψητοπωλείων επισκέπτονται τακτικά το site μας, ασχέτως αν είναι συνδρομητές μας ή όχι. Εγγράφουν το κατάστημά τους, βλέπουν την προβολή τους, ζητούν πληροφορίες για περαιτέρω διαφήμιση, συγκρίνουν τιμές άλλων καταστημάτων, πληροφορούνται για άνοιγμα νέων ψητοπωλείων και φυσικά βρίσκουν προμηθευτές για τα μαγαζιά τους μέσα από το αντίστοιχο εργαλείο αναζήτησης. Επωφεληθείτε μέσα  από τη δωρεάν καταχώρηση προμηθευτή για να βρουν και τη δική σας εταιρία!

Ιδανική υπηρεσία για μικρομεσαίες προμηθεύτριες εταιρίες!

Μπορεί να ζούμε την εποχή της επανάστασης του internet αλλά στην Ελλάδα πολλές επιχειρήσεις, και ειδικά μικρές, δεν έχουν δικό τους λογαριασμό facebook ή google plus. Ακόμα περισσότερες δεν έχουν δική τους ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πουθενά ηλεκτρονικά. Η δωρεάν εγγραφή μια τέτοιας εταιρίας στο theloSοuvlakia.gr της δίνει την ευκαιρία να έχει έστω μια ηλεκτρονική παρουσία και την παράλληλη δυνατότητα να διεκδικεί υποψήφιους πελάτες.

Με μια αποστολή στοιχείων τέσσερις καταχωρήσεις της εταιρίας σας!

Η μεγάλη ανταπόκριση που είχε η πρώτη μας επιχειρηματική προσπάθεια με το theloSοuvlakia.gr μας οδήγησε να δημιουργήσουμε και άλλα δύο εξειδικευμένα site που σχετίζονται με τον χώρο του delivery φαγητού που είναι το theloPizza.gr και theloBurger.gr. Κάθε δωρεάν καταχώρηση προμηθευτή που γίνεται σε ένα από τα παραπάνω site ισχύει και για τα υπόλοιπα.

Ολοκληρώνοντας την προσπάθεια μας για όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση, ήταν απαραίτητη η δημιουργία ενός εξειδικευμένου οδηγού αναζήτησης προμηθευτών μαζικής εστίασης. Έτσι δημιουργήσαμε το theloPromitheuti.gr με την αυτόματη δωρεάν εγγραφή σας και σε αυτή την ιστοσελίδα εφόσον μας στείλετε τα στοιχεία σας σε ένα από τα παραπάνω site.

Συμπληρώνοντας σωστά την διπλανή φόρμα θα καταχωρήσετε δωρεάν την επιχείρησή σας. Η καταχώρησή σας θα εμφανιστεί έπειτα από την μεταξύ μας επικοινωνία για την τελική επιβεβαίωση των στοιχείων σας.

Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποια δυσκολία σχετικά με την καταχώρησή σας επικοινωνήστε μαζί μας στα 210 9917914 και 6979977730.

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας

Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποια δυσκολία σχετικά με τη καταχώρησή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9917914 και 6979977730.