προβολή piatsa kalamaki
προβολή piatsa kalamaki

Χορηγία

Χορηγία στον 1ο οδηγό delivery ψητοπωλείων στην Ελλάδα!

Γνωρίζουμε ότι η χορηγία δεν είναι μια γενική έννοια. Πόσο μάλλον μια υποστήριξη που δεν έχει στόχους και ειδικούς σκοπούς. Μια χορηγία στον 1ο οδηγό delivery ψητοπωλείων στην Ελλάδα μπορεί να προσβλέπει σε αύξηση των πωλήσεων και του κύκλου εργασιών, βελτίωση της εικόνας της επιχείρησης ή αύξηση της αναγνωρισιμότητάς της. Όποιος και αν είναι ο σκοπός θα σχεδιάσουμε μαζί τον τρόπο προβολής και θα θέσουμε τους τρόπους μετρησιμότητας των τελικών στόχων. Είμαστε ‘ανοιχτοί’ σε χορηγίες από εταιρίες που πιστεύουν και επιθυμούν να συνδέσουν το όνομα τους με το theloSοuvlakia.gr. Οι παράγοντες που συνηγορούν στην επιτυχία μας είναι πολλοί:

Το σουβλάκι δεν έχει χάσει ποτέ την εμπορική του αξία!

Ναι, είναι ένα λαϊκό προϊόν που λαδώνει τα χέρια και δημιουργεί άσχημη ανάσα. Βρίσκεται όμως παντού και καταναλώνεται από όλους! Το σουβλάκι είναι συνδεδεμένο με την παράδοση μας αλλά και με την συνήθεια του ‘παραγγέλνω απ’ έξω’ σε όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης είναι ίσως ο μοναδικός κλάδος που κατάφερε να επιβιώσει, έλκοντας όλους τους επιχειρηματίες που ήθελαν να επενδύσουν σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαν συνηθίσει. Το γεγονός ότι πλέον η λέξη grill bar έχει μπει στην καθημερινότητα μας μόνο τυχαίο δεν είναι. Το theloSοuvlakia.gr κατάφερε να γίνει συνοδοιπόρος σε αυτή την εξέλιξη συνδέοντας όλη αυτή τη κουλτούρα με την τεχνολογία.

Οι ηλικίες 15-45 μας χρησιμοποιούν πολύ!

Όσοι ασχολούνται με την επικοινωνία θεωρούν καθοριστικό το κοινό που κυμαίνεται μεταξύ 15-45 χρόνων. Είναι αυτοί που κυρίως δημιουργούν ή ακολουθούν τάσεις και καταναλώνουν περισσότερο. Άνθρωποι του συγκεκριμένου εύρους χρησιμοποιούν πολύ τον οδηγό και τις εφαρμογές μας πράγμα που αποδεικνύεται από τα 120,000 downloads που έχει η εφαρμογή μας στο app store αλλά και τις μετρήσεις  του Google Demographics που είναι πάντα στην διάθεση σας.

Αναγνώριση του theloSοuvlakia.gr από όλα τα μεγάλα μέσα επικοινωνίας!

Η προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε τον 1ο οδηγό delivery ψητοπωλείων στην Ελλάδα αναγνωρίστηκε από πολλά μέσα μαζικής επικοινωνίας. Τον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας μας, κρατικό κανάλι αφιέρωσε εκπομπή καθώς και πολλές εφημερίδες σελίδες για την παρουσίαση των υπηρεσιών μας. Ταυτόχρονα πολλές ακόμα εκπομπές ιδιωτικών καναλιών και ραδιοφωνικών σταθμών φιλοξένησαν συνεργάτες μας για να εξηγήσουν στο ευρύ κοινό τις εφαρμογές μας. Αποκορύφωμα βέβαια όλης αυτή της δημοσιότητας ήταν η αναφορά που έγινε στο theloSοuvlakia.gr από την παγκοσμίου φήμης εφημερίδα ‘Wall Street Journal’ σε ένα αφιέρωμά της για τον κλάδο του delivery στην Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα αφιερώματα δεν έγιναν ποτέ επί πληρωμή αλλά σαν αναγνώριση της προσπάθειάς μας.

Για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα χορηγίας στo theloSοuvlakia.gr επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διπλανής φόρμας  ή στα τηλέφωνα 210 9917914 και 6979977730.

* Πεδίο απαραίτητo για την αποστολή της φόρμας

Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποια δυσκολία σχετικά με τη καταχώρησή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9917914 και 6979977730.