Αντικείμενο κ υπηρεσίες

Το αντικείμενο και οι βασικές υπηρεσίες πληροφόρησης του theloSouvlakia.gr

Ένας πλήρης, εξειδικευμένος οδηγός delivery ψητοπωλείων!

Το theloSouvlakia.gr  είναι o 1ος ηλεκτρονικός οδηγός delivery ψητοπωλείων στο internet. Πρόκειται για μια καταγραφή, ομαδοποίηση και ηλεκτρονική παρουσίαση όλων των delivery ψητοπωλείων διαφόρων περιοχών της Ελλάδας και της Κύπρου μέσω μιας ιστοσελίδας. Η πληροφόρηση αυτή βέβαια δεν αφορά μόνα τα συνεργαζόμενα προβεβλημένα σουβλατζίδικα αλλά και τα υπόλοιπα που θέλουν να καταχωρηθούν δωρεάν στο theloSouvlakia.gr.

Οι υπηρεσίες μας προς τους χρήστες του theloSouvlakia.gr

Χωρίς εσάς, τους απλούς χρήστες του διαδικτύου, η δημιουργία αυτού του οδηγού delivery ψητοπωλείων δεν θα είχε κανένα νόημα. Συνεπώς σχεδιάστηκε βάσει της αρχής ότι πρέπει να είναι αφενός εύκολος στη χρήση ώστε ακόμα και ο πιο αδαής με τη τεχνολογία να βρει την πληροφορία που χρειάζεται γρήγορα και αφετέρου συμβατός με τη σύγχρονη εποχή ώστε να χρησιμοποιείτε σε οποιοδήποτε μέρος και συσκευή.

Πρώτα απ’ όλα  μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να παραγγείλετε τηλεφωνικά ή online, από το ψητοπωλείο που προτιμάτε, μέσω κινητού ή υπολογιστή. Κατ’ επέκταση υπάρχει η δυνατότητα να δείτε τηλεοπτικές προτάσεις για να συνοδεύσετε την παραγγελία σας. Επιπλέον μπορείτε να βαθμολογήσετε τα ψητοπωλεία ώστε να συμμετέχετε και εσείς στην καλύτερη δυνατή πληροφόρηση των χρηστών της ιστοσελίδας μας. Τέλος έχετε την ευκαιρία να αναζητήσετε εργασία μέσα από αγγελίες του κλάδου που δημοσιεύουμε ή να μας στείλετε την δική σας αγγελία προσφοράς εργασίας εντελώς δωρεάν.

Οι υπηρεσίες μας προς τους ιδιοκτήτες σουβλατζίδικων

Ένας οδηγός delivery ψητοπωλείων είναι έγκυρος όταν περιλαμβάνει κάθε σουβλατζίδικο, ασχέτως αν συνεργάζεται ή όχι μαζί του. Συνεπώς η πιο σημαντική μας υπηρεσία, προς όλους τους καταστηματάρχες ,είναι η δωρεάν καταχώρηση των στοιχείων του καταστήματός του, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.

Στην περίπτωση όμως που κάποιος θέλει να διαφημίσει το κατάστημα του στο theloSouvlakia.gr απολαμβάνει μιας πλήρης παρουσίασης που αναδεικνύει την ταυτότητα του ψητοπωλείου χωρίς καμία αλλαγή ή απόκρυψη των στοιχείων του. Επιπλέον παρέχουμε στα συνεργαζόμενα καταστήματα την online παραγγελία χωρίς κάποια προμήθεια ώστε να τα βοηθήσουμε για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες  απαιτήσεις των πελατών τους . Τέλος δίνεται η δυνατότητα καλύτερης θέσης στις λίστες περιοχών εξυπηρέτησης αλλά και προβολής μέσω διαφημιστικών banners.

Οι υπηρεσίες μας προς τις προμηθεύτριες εταιρίες μαζικής εστίασης

Οι ιδιοκτήτης delivery καταστήματος  ή όσοι σκέπτονται να ανοίξουν σουβλατζίδικο χρειάζονται πληροφόρηση. Συνεπώς όλες οι εταιρίες  που προμηθεύουν ή σχετίζονται με την λειτουργία των delivery ψητοπωλείων έχουν την δυνατότητα της καταχώρησης των στοιχείων τους εντελώς δωρεάν. Οι δυνατότητες περαιτέρω προβολής και σε αυτή την περίπτωση είναι πολλές και στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή προώθηση των εταιριών.

Έτσι λοιπόν παρέχοντας πληροφόρηση και απευθυνόμενοι προς όλα τα μέρη που αποτελούν τον κλάδο της delivery εστίασης δημιουργήσαμε όχι απλά έναν εξειδικευμένο αλλά κυρίως ένα πλήρη οδηγό delivery ψητοπωλείων.