Η μασκότ!

Το λογότυπο και η εταιρική ταυτότητα του theloSouvlakia.gr

Το όνομα του είναι Σουβλάκης, Λάκης Σουβλάκης!

O Λάκης μας είναι το σήμα κατατεθέν του theloSouvlakia.gr. Εκφράζει την αυθεντικότητα της προσπάθειας μας και είναι χαρά μας να τον γνωρίσετε αλλά και να τον αγαπήσετε όπως εμείς!

Παιδικά χρόνια

Ο Λάκης ‘γεννήθηκε από το χέρι’ του Βασίλη Ρεβεζίκα. Έκανε τα πρώτα του βήματα στη Λειβαδιά όπου παράτησε το λύκειο δουλεύοντας στο σουβλατζίδικο που είχε ο πατέρας του. Όταν οι υπόλοιποι συνομήλικοι του έπαιζαν με μπάλες και παιχνίδια αυτός προσπαθούσε κάθε μέρα να βελτιώσει την τεχνική του στο τύλιγμα και στο ψήσιμο. Εκεί έμαθε όλα τα κόλπα αλλά και τις δυσκολίες που έχει η συγκεκριμένη δουλειά.

Επαγγελματικά και προσωπικά

Όταν ο πατέρας του πήρε σύνταξη ανέλαβε μόνος του το ψητοπωλείο και μετά από 4-5 χρόνια, αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες του στην Αθήνα ανοίγοντας ένα δεύτερο μαγαζί στην Καλλιθέα. Οι υποχρεώσεις του στην Αθήνα τον ανάγκασαν να αγοράσει σπίτι στην αγαπημένη του περιοχή που είναι το Καλαμάκι.

Τις ελεύθερες του ώρες τις περνάει βλέποντας μπάλα και ακούγοντας τους αγαπημένους του τραγουδιστές που δεν είναι άλλοι από τον Στράτο Διονυσίου και τον Στέλιο Καζαντζίδη. Όταν θέλει να χαλαρώσει διαβάζει το αγαπημένο του βιβλίο ’50 αποχρώσεις του Grill’.

Είναι πλέον σε ηλικία γάμου, αλλά οι πολλές ώρες εργασίας δεν του δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσει κοπέλες, για αυτό λοιπόν και εμείς προσπαθούμε να του γνωρίσουμε μια καλή και σωστή κοπέλα. Προσπαθεί να βρει κάποια που να διαφέρει πολύ από αυτές που είχε γνωρίσει στην κλειστή κοινωνία της Λειβαδιάς. Μια γυναίκα με φινέτσα, ανοιχτή σε προκλήσεις, ανεξάρτητη και χειραφετημένη. Και μάλλον την βρήκε! Δείτε το πρώτο τους ραντεβού εδώ.

Μπορείτε να γίνετε φίλος με τον Λάκη μέσω facebook στο... https://www.facebook.com/thelosouvlakia.