Στόχοι κ όραμα

Oι στόχοι και το οραμα του theloSouvlakia.gr

Διαφοροποιημένοι στόχοι, ίδια επιμονή επίτευξης!

Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας το 2008 οι στόχοι μας περιελάμβαναν την καταγραφή όσο δυνατόν περισσότερων καταστημάτων, τον εκσυγχρονισμό των delivery ψητοπωλείων, την αναβάθμιση της αγοράς που τα πλαισιώνουν καθώς και την μείωση της αλόγιστης εκτύπωσης φυλλαδίων.

Επικέντρωση στην βελτίωση των υπηρεσιών!

Μετά από περίπου 8 χρόνια και έχοντας θεωρούμε βάλει ένα λιθαράκι στην αναβάθμιση των καταστημάτων delivery εστίασης, οι στόχοι μας πάνε ένα βήμα παραπέρα. Πρωτίστως στοχεύουμε στην όσο το δυνατόν  ποιοτικότερη και γρηγορότερη πληροφόρηση του χρήστη. Για αυτό λοιπόν δίνουμε την δυνατότητα επιλογής όχι μόνο από σουβλατζίδικα που συνεργαζόμαστε αλλά από όλα όσα έχουν καταγραφεί στην περιοχή κάθε επισκέπτη μας.

Τα περισσότερα δυνατά οφέλη των συνεργαζόμενων ψητοπωλείων, με την χαμηλότερη δυνατή ετήσια συνδρομή είναι ένα ακόμα στοίχημα. Στεκόμαστε δίπλα στα καταστήματα αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία χρεώνοντας απλά μια ετήσια συνδρομή και όχι την κάθε παραγγελία με ποσοστά και προμήθειες. Οι επαναλαμβανόμενες παραγγελίες από τον ίδιο χρήστη είναι μια επιβεβαίωση της σωστής μας συνεργασίας με ένα κατάστημα και όχι ένα ακόμα λόγος  χρέωσης και κέρδους για την εταιρία μας.

Επιπλέον στοχεύουμε στο να μοιραστούμε τη δύναμη που έχουμε στις μηχανές αναζήτησης με τα delivery ψητοπωλεία. Πολλά καταστήματα δεν έχουν site, άλλα πάλι δεν ασχολούνται ούτε με τα γνωστά πλέον social media. Συνεπώς θεωρούμε χρέος μας να βοηθήσουμε τα εν λόγω καταστήματα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, στο να βρίσκουν στοιχεία τους οι χρήστες λόγω των πολύ καλών κατατάξεων που έχουμε στο Google όταν π.χ. τα αναζητούν με το όνομα τους.

Βασική μας επιδίωξη επίσης είναι να συμβάλλουμε στην αξιοποίηση της τεχνολογικής προόδου που έχουν σημειώσει τα καταστήματα την τελευταία 5ετία. Δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξουμε ότι ένας καταστηματάρχης βάζει πρώτα internet και μετά γυριέρα στο ψητοπωλείο του. Εντελώς δωρεάν προσφέρουμε την online παραγγελία μέσα από το theloSοuvlakia.gr αλλά και από την ιστοσελίδα που ανήκει στο εκάστοτε σουβλατζίδικο. Επιπλέον κάθε φορά που θα μας ζητηθεί, με την βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών, συμβουλεύουμε τους καταστηματάρχες για περαιτέρω εκσυγχρόνιση των υπηρεσιών τους με συστήματα διαχείρισης – παραγγελιοληψίας ή mobile εφαρμογών.

Πιστοί στο όραμά μας!

Μπορεί στην πορεία μας μέσα στα χρόνια οι στόχοι μας να διαφοροποιήθηκαν λίγο, το όραμα μας όμως παραμένει σταθερό και εμείς πιστοί σε αυτό:  όποιος επιθυμεί να αναζητήσει οτιδήποτε αφορά στο σουβλάκι (από το να παραγγείλει, μέχρι να εργαστεί στη συγκεκριμένη αγορά)  να απευθύνεται στο theloSouvlakia.gr!